Juvat Westendorp

Juvat had impact GTST niet verwacht

March 11, 2015

Acteur Juvat Westendorp zet als zijn alter ego Ardil Baydar de boel flink op stelten in Meerdijk. En daar geniet de nieuweling enorm van! “Dinsdagavond was ik voor het eerst op televise te zien en woensdagochtend werd ik al herkend. Die impact had ik echt niet verwacht”, vertelt hij in RTL Boulevard.

Ardil heeft op z’n zachtst gezegd een turbulente relatie met zijn zus Aysen. “Ze is boos op mij, maar ik weet niet waarom. Er zijn dingen met ons in het verleden gebeurd, dus dat maakt het wel spannend”, vertelt hij geheimzinnig.

Daarnaast heeft hij Anna en Wiet opgejut om over te gaan tot criminele activiteiten én laat hij het hart van Maxime sneller kloppen door met haar te flirten. Lekkerder kan ze toch niet beginnen in Neerlands populairste serie! “Het is niet mijn eerste acteerklus, maar ik vind Goede Tijden wel een hele leuke en mooie productie om te doen.”

Bron: RTL Boulevard

Broer Aysen komt Meerdijk onveilig maken

February 20, 2015

De tijd van onbezorgdheid lijkt voorbij voor rechercheur Aysen Baydar in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze krijgt onverwacht bezoek van haar broer Ardil. Ze staat niet te springen om zijn komst.

Jjuvat_1uvat Westendorp kruipt in de huid van Ardil. Hij deed eerder mee aan So You Think You Can Dance.
“Ardil maakt gauw maatjes, krijgt al snel een bijnaam in de serie maar is wel een avonturier en dat zorgt ervoor dat hij in situaties terechtkomt waar hij liever nier in had gezeten”, vertelt Juvat in RTL Boulevard.

Aysen is niet gelukkig met de komst van haar broer. “Ze is niet blij en dus ga ik op onderzoek uit want ik wil gewoon contact met mijn zusje”, aldus Juvat.

De rest van vrouwelijk Meerdijk wil trouwens best een beschuitje met hem eten. Gelukkig hoeven de fans niet te wachten tot ook bij Juvat de eerste kledingstukken sneuvelen. “Er komen scènes waarin ook ik uit de kleren ga”, beken Juvat. “Ik krijg een affaire met iemand van wie je niet zou verwachten en ja, ook mijn shirtje gaat uit.”

Bron: RTLBoulevard

Juvat Westendorp, ambassadeur voor Nationaal Programma Preventie!

March 25, 2014

groep ambassadeurs vlnr Pi de Bruijn, Carl Verheijen, Edith Schippers, Marjolein Kamphuis, Milou van Rhijn, Juvat Westendorp
5 februari jongstleden is Juvat Westendorp officieel ambassadeur geworden van het Nationaal Programma Preventie. Het Nationaal Programma Preventie houdt zich bezig met de gezondheid van Nederlanders op het gebied van werk en wonen. Aan Juvat en de overige 4 ambassadeurs de taak om Nederlanders te inspireren om gezonder te leren leven.

Wat wil Juvat als ambassadeur bereiken?
Juvat Westendorp (danser, acteur, choreograaf):  “Wat ik wil bereiken met het ambassadeurschap ligt dicht bij mijn eigen doelstelling: mensen en vooral kinderen inspireren om het beste uit hun leven te halen. Het dansen heeft mij in ieder geval veel zelfvertrouwen gegeven. Ook al zou ik nu ophouden en gaan solliciteren, dan weet ik precies hoe ik me moet presenteren.”

Lees meer over dit programma op:
http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/02/05/eerste-5-ambassadeurs-aan-de-slag-voor-nationaal-programma-preventie.html

Juvat in nieuwe Soap Serie RTL: Mailaika

March 28, 2013

 

Vanaf 25 maart is Juvat te zien in de nieuwe dagelijkse soap-serie: Malaika!

Malaika draait om het wel en weer van de medewerkers van Zorgcentrum Malaika. Alle vormen van drama komen aan bod en het beloofd een zeer spannende en leuke soap te worden.

Juvat zal de rol van Bas Schippers vertolken. Bas is verpleegkundige en thuisbegeleider bij Malaika. Daarnaast staat hij af en toe in de kroeg waar de Malaika-medewerkers komen. Malaika is elke werkdag om 19:00 te bewonderen op RTL 5.

Juvat officieel ambassadeur Cliniclowns!

March 27, 2013

Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met de Cliniclowns en ik moet zeggen: Wow… wat een prachtige organisatie. Ik voelde direct dat ik hier thuishoor. Ziek worden is verschrikkelijk en kan iedereen overkomen maar wanneer het een kind treft dan komt dat gewoon nog harder aan. Kinderen zijn nog zo puur en onschuldig. Die moeten zich lekker bezig kunnen houden met spelenen ontwikkelen. De kinderjaren zijn de basis van de rest een mensenleven. Als het daar fout gaat of niet lekker loopt dan is de kans op een gewoon leven veel kleiner geworden. Iedereen verdiend de kans op een gewoon leven. Een slopende ziekte haalt al het levensgenot weg. De Cliniclowns proberen de kids even weg te halen uit deze vervelende periode en geven ze het gevoel van kind zijn terug. Dit is zo ontzettend waardevol en als ik daar mijn steentje aan mag bijdragen dan ben ik een gelukkig mens. Ik heb gezien dat de kids die in aanraking komen met de clowns of met ons als artiesten daar zo van opleven. Al is het voor even, het sterkt ze en dat is ontroerend om te zien. Wij mogen als ”gewone” mensen gelukkig zijn met 10 vingers, 10 tenen en een gezond verstand. Dit realiseren we soms te weinig omdat we allemaal druk zijn met ons eigen leven. Ik vind dat we soms best even stil mogen staan en reflecteren op ons leven. We hebben het vaak zo slecht nog niet, dus waarom kunnen wij onze energie niet inzetten voor mensen die het ECHT wat minder hebben? Ik heb mijn goede doel gevonden. De Cliniclowns is de organisatie die ik steun.