Juvat Westendorp als ‘THE FIRST COACH HERO’

POSTED IN Blog August 13, 2012

 

Met het online TV-platform COACH TV geeft sneakerketen COACH jongeren de gelegenheid om hun eigen talent te laten zien. Op 27 augustus start de 10 weken durende COACH Hero Campagne met niemand minder dan supertalent JUVAT WESTENDORP als ambassadeur.De talentvolle deelnemers maken kans THE NEXT COACH HERO te worden. Volg Juvat en alle potential heroes op facebook.com/coachland.

Hoe werkt het:

Op COACH TV, dat zich vooral binnen Facebook afspeelt, kunnen jongeren makkelijk en in hun eigen omgeving filmpjes uploaden en reageren op andere deelnemers. Ze uploaden een video met hun skills naar COACH TV, via www.coachland.nl of via www.facebook.com/coachland.nl. De deelnemer wiensfilmpje het meeste wordt bekeken en daarnaast door de jury als High Hero Potential wordt benoemd, maakt kans op een plaats in de finale. De finalisten strijden om de titel COACH Hero 2013.

Wat kun je winnen:

COACH volgt de nieuwe COACH Hero een jaar lang en zet hem of haar in de spotlight. “Wij vinden het waanzinnig leuk om ervoor te zorgen dat talentvolle jongeren ontdekt kunnen worden!”,zegt Kirsti. Daarnaast wint het supertalent een jaar lang* gratis sneakers naar keuze.

Juvat als ambassadeur:

Juvat Westendorp kennen we onder andere van het RTL-programma ‘SoYouThinkYouCan Dance’, de BNN serie ‘WIWO’ en het Avro programma ‘Ford Boyard’ dat dit najaar weer te zien is. Dit selfmade Multi talent is de belichaming van wat het betekent om helemaal voor je talent te gaan. “Andere mensen weten te inspireren en motiveren is toch het tofste dat er is”, aldus Juvat. En dat is volgens COACH nou precies de definitie van een HERO!Juvat deelt in 12 afleveringen op COACH TV al zijn ervaringen als Hero, zoals roem, tegenslagen, vriendschappen en presteren onder druk!

COACH FlashmobTour met Juvat:

Vanaf 10 september houdt Juvat met mededanser Niels van zijn dansschool Streetkings een Flashmob Tour langs 33 middelbare scholen. “Juist op de middelbare scholen zitten jongeren die bezig zijn zichzelf te ontwikkelen en een richting te kiezen.

Comments are closed.

Loading