Juvat officieel ambassadeur Cliniclowns!

POSTED IN Uncategorized March 27, 2013

Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met de Cliniclowns en ik moet zeggen: Wow… wat een prachtige organisatie. Ik voelde direct dat ik hier thuishoor. Ziek worden is verschrikkelijk en kan iedereen overkomen maar wanneer het een kind treft dan komt dat gewoon nog harder aan. Kinderen zijn nog zo puur en onschuldig. Die moeten zich lekker bezig kunnen houden met spelenen ontwikkelen. De kinderjaren zijn de basis van de rest een mensenleven. Als het daar fout gaat of niet lekker loopt dan is de kans op een gewoon leven veel kleiner geworden. Iedereen verdiend de kans op een gewoon leven. Een slopende ziekte haalt al het levensgenot weg. De Cliniclowns proberen de kids even weg te halen uit deze vervelende periode en geven ze het gevoel van kind zijn terug. Dit is zo ontzettend waardevol en als ik daar mijn steentje aan mag bijdragen dan ben ik een gelukkig mens. Ik heb gezien dat de kids die in aanraking komen met de clowns of met ons als artiesten daar zo van opleven. Al is het voor even, het sterkt ze en dat is ontroerend om te zien. Wij mogen als ”gewone” mensen gelukkig zijn met 10 vingers, 10 tenen en een gezond verstand. Dit realiseren we soms te weinig omdat we allemaal druk zijn met ons eigen leven. Ik vind dat we soms best even stil mogen staan en reflecteren op ons leven. We hebben het vaak zo slecht nog niet, dus waarom kunnen wij onze energie niet inzetten voor mensen die het ECHT wat minder hebben? Ik heb mijn goede doel gevonden. De Cliniclowns is de organisatie die ik steun.

Comments are closed.

Loading